25.09.09

kolmalpäeval siis viisin paberid sisse, et mind kirjutataks siia registrisse sisse. paberid saavad valmis kuskil 4-5 nädala pärast ja siis saab asju edasi ajada. pabrid sisseantud, läksime linna peale. algul jõime kohvi, tegime aega parajak, ennem kui kuninganna vahtkonna vahetus algab. vahetus kestis kuskil 30 minutit. ütleme nii, et ei olnud midagi erilist;) malootsin, et ikka kuninganna tuleb ka akna peale ja lehvitab, aga näed ei tulnud( tavaliselt tuleb). pärast lugesin, et ta on koos oma mehega prantsusmaal. tuleb välja, et kuninganna mees on gei :O minu jaoks on see suur üllatus, kuulsin seda ju täna alles esimest korda.
täna oli/on linnas kultuuri öö : kõik poed on kauem avatud ja on live muusika ja näitused on avatud kauem. käisin minagi ühte näitust vaatamas lossis nimega Kronborg( seal mängis Jude Law Hamletit) kunstniku nimi on Thomas Kluges , kes maalib nagu pildid oleksin fotod, mitte maalid:) vääga meeldis.
täna hoidsin ka Astat esimest korda ilma emata, kõik läks hästi:) ta ei hammustan mind ( jah ta on mind kaks korda juba hammustanud :D ) ühe korra on ta hammustanud mind rinna pealt ja teine kord hammustas ta midn käe pealt. vb nii näitab ta oma armastust minu vastu :)
homme õnneks on mul vaba, saan kaua magada:)

Kommentaare ei ole: